Yeni Alfa Romeo Stelvio ve Giulia Türkiye’de Satışa Sunuldu

Alfa Romeo Giulia ve Stelvio modellerinin yenilenen versiyonları Türkiye’de de satışa sunuldu!
Yeni Alfa Romeo Stelvio ve Giulia Türkiye’de Satışa Sunuldu

Yeni modeller, ‘full-matrix’ LED farlar ve yenilenen ‘trilobo’ ızgara tasarımlarıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor.

İç mekânda kullanılan geleneksel teleskopik gösterge tasarımının yerini, yeni bir tasarıma sahip olan dijital gösterge özelliği ile ön plana çıkarıyor. Muhteşem ötesi olan, Giulia ve Stelvio, Mart ayından itibaren Alfa Romeo showroomlarında yerini alacak. Göz alıcı mat ayışığı rengiyle farkını orataya koyan modeller değişik donanım düzeyleri ile tercih edilebilecek seçenekler sunuyor.

Giulia 2.499.950 TL, Stelvio ise 2.699.950 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacaklar.

Giulia ve Stelvio'da ön ızgara ve iki ana hava girişinin olduğu alt ızgaralardan oluşan özgün “Trilobo” ızgara oldukça dikkat çekici bir tasarıma sahip.

Ön cephedeki değişim ise 3+3 tasarımlı, yeni led premium matrix farlar ile destekleniyor. Giulia, şeffaf led arka stop lambaları transparan bir çerçeveye sahipken, yeni Stelvio ise, koyu renk arka stop lambaları ve parlak siyah çerçevelere sahip.

Her iki modelinde araç içi yeni tasarım güncellenmesiyle kişiselleştirme imkanını sunuyor. Gelişmiş (Evolved), Rahat (Relax) ve Gelenekçi (Heritage) olmak üzere üç farklı tema ile seçeneklerine sahip. Gelişmiş tema göstergenin sağında ve solunda bulunan kadranları korurken rahat tema ise konfora odaklanmayı sağlıyor. Gelenekçi tema ise klasik tasarımıyla ise gelenekselliği ile öne çıkıyor.

280 HP güç ve 2250 d/d’da maksimum 400 Nm tork üreten tamamen alüminyumdan yapılmış 4 silindirli 2 litrelik benzinli yeni bir motora sahip olan Giulia 240 km/s’lik son hıza ulaşırken, 0-100 km/s hızlanmasını 5.2 saniyede tamamlayabiliyor. Stelvio ise, 230 km/s’lik son hıza ulaşabiliyor ve 0-100 km/s hızlanmasını 5.7 saniyede tamamlayabiliyor. Her iki araç da, daha az yakıt tüketimine ve daha fazla performansa odaklanmış.

Tarih: 14.03.2023
Okunma : 126
Yükleniyor


Yükleniyor


Yükleniyor


FUAR AJANSLAR HASTANE ARAMA MOTORU DİJİTAL AJANS SIFIR